Підказки від фен-шуй: Як зустріти рік Тигра, щоб удача вас не покидала

Підказки від фен-шуй: Як зустріти рік Тигра, щоб удача вас не покидала
Читать на русском

Підказки від фен-шуй допоможуть зустріти Новий 2022 Тигра таким чином, щоб удача вас не покидала ні на секунду. Завдяки цим невигадливим порадам, ви зможете залучити у ваш будинок добробут та успіх.

Прибирання

1. Давня наука фен-шуй говорить, що перед Новим роком необхідно провести ретельне прибирання житла. Речі, які ви давно не використовуєте можуть витягувати позитивну енергетику з дому. Заплановані та довгоочікувані покупки можуть так і не здійснитися, бо старі та непотрібні речі перетягують усю фінансову енергію на себе.

Позбудьтеся зайвого мотлоху, тоді у ваше життя прийде нове. Це стовідсотково працює, спробуйте і переконайтеся в цьому самі.

Читайте також:
Чорний список: що не можна дарувати на Новий 2022 Тигра

Вибір правильного розташування для Новорічної ялинки

2. Згідно з давнім вченням фен-шуй у будинку все має знаходитися на своїх місцях. Енергія повинна циркулювати по будинку рівномірно, тоді процвітання та добробут забезпечено.

Наприклад, найпівденніша сторона в будинку відповідає за визнання та вашу репутацію. Південно-західний кут відповідає за щастя в особистому житті, а ось південно-східний за фінансовий добробут. Центр будинку завжди відповідає за гармонію та атмосферу в сім'ї. Північна сторона відповідає за успіх у кар'єрі, а північно-західна за залучення у ваше життя однодумців.

Читайте також:
Кого Тигр щедро винагородить: Фінансовий гороскоп на 2022 рік

Прикраси для новорічної ялинки

3. Відповідно до науки фен-шуй на ялинці повинні бути символи наступного року. Ялинкові прикраси з китайськими ієрогліфами або символами будуть дуже доречними.

А ось під Новорічну ялинку необхідно поставити символ наступного року – Тигра. Також його розташування буде доречним на святковому столі в самому центрі.

Читайте також:
Яким буде рік Водяного Тигра 2022 року за східним календарем

Талісмани у 2022 році Тигра

4. У 2022 році потрібно показати ваше бажання збільшити фінансовий добробут. Для цього чудово підійде придбання нової скарбнички. Краще вибрати скарбничку у формі бика чи свині.

Новини партнерів

На Чернігівщині донька 10 разів штрикнула ножем батька: чоловік помер від шоку
Росія зажадала від США термінової відповіді щодо "договору про НАТО"

Найпопулярніше за тиждень