Під завалами обваленого будинку в Батумі опинилися 10-15 чоловік, – глава МВС Грузії

Під завалами обваленого будинку в Батумі опинилися 10-15 чоловік, – глава МВС Грузії
Читать на русском

На місці події працюють сотні рятувальників.

У Батумі в результаті обвалення житлового п'ятиповерхового будинку з двома прибудованими поверхами під завалом опинилися близько 10-15 осіб.

Про це APnews повідомляє з посиланням на міністра внутрішніх справ Грузії Вахтанга Гомелаурі.

За його словами, ситуація станом на 17:30 залишається вкрай складною. З рятувальниками на зв'язок виходить поки двоє людей, вони спілкуються мобільним телефоном. Але, на жаль, потерпілі не можуть назвати своє місце знаходження. Про долю решти інформації немає. Про загиблих Гомелаурі не повідомив.

"За нашою інформацією, під завалом перебуває близько 10-15 осіб. На зв'язок виходять двоє людей, вони живі й розмовляють телефоном, але не можуть пояснити, де вони, на якому поверсі, хоча ми розмовляємо з ними телефоном. Залучені сотні рятувальників. Багатьом рятувальникам не вдається працювати одночасно, але ми чергуємо, залучена техніка", - повідомив глава МВС Грузії.

Також він зазначив, що вже розпочато розслідування у зв'язку з інцидентом, правоохоронці з'ясовують причини обвалу будівлі.

"Один з під'їздів корпусу обрушився, ми почали розслідування. Ми визначимо, що стало причиною обвалення. Обрушилося близько п'яти поверхів. На місці мобілізовані підрозділи МВС, мерія, муніципальні служби, і ми робимо все, щоб якомога швидше звільнити з-під завалу людей", - заявив Гомелаурі.

Раніше APnews повідомляв, у грузинському місті Батумі обвалився житловий будинок, серед врятованих є маленькі діти, в тому числі однорічний хлопчик.

Новини партнерів

У Раді вимагають позбавити Третьякову посади в комітеті ВР після шокуючих слів про смерть Полякова
Разумков після відкликання з посади спікера заявив, що в Раді утворилася "БДСМ-коаліція"

Найпопулярніше за тиждень