Під Миколаєвом через несправний атракціон постраждали 4 людини: оператор і касир втекли

Під Миколаєвом через несправний атракціон постраждали 4 людини: оператор і касир втекли
Читать на русском

Інцидент стався в день міста.

У місті Вознесенськ в Миколаївській області під час святкування дня міста постраждали чотири людини. Всі вони перебували в атракціоні, в якому відірвалися кріплення. Про це з посиланням на прес-службу обласної поліції повідомляє APnews.

У парку розваг на одному з атракціонів відкрилися кріплення безпеки, і піднялася огорожа. Причому це сталося в той момент, коли на атракціоні були люди. В результаті три людини (у віці 29-ти, 28-ми та 21-го року) постраждали.

Ще один чоловік намагався зупинити атракціон. Для цього він розбив вікно каси, в результаті чого порізав руку. На щастя, наразі життю та здоров'ю потерпілих нічого не загрожує.

Водночас зараз правоохоронці встановлюють всі деталі події. Також вони займаються пошуками оператора і касира, які втекли з місця події. Подальші дії варто очікувати після закінчення перевірки.

Раніше APnews повідомляв, що в Полтаві дерево звалилося на кафе. На щастя, в результаті ніхто не постраждав - люди встигли зайти в приміщення буквально за кілька секунд до інциденту.

Новини партнерів

"Думали, що розіграш": на пляжі у Запоріжжі потонув 14-річний хлопчик
«Велика особистість»: Зеленський відреагував на смерть Чапкіса

Найпопулярніше за тиждень