Під Кропивницьким однорічна дитина замерзла на смерть через недбалість батьків

Під Кропивницьким однорічна дитина замерзла на смерть через недбалість батьків
Читать на русском

Однорічний хлопчик самостійно вийшов з дому через незамкнені двері, а потім його тіло знайшли на вулиці без ознак життя.

У Кіровоградській області, в Новоукраїнському районі, однорічний хлопчик помер на вулиці від переохолодження. Тіло дитини знайшли на території населеного пункту.

Про це розповіли у прес-службі Національної поліції в Кіровоградській області, передає APnews.

Трагедія сталася ще 6 березня, однак поліція сповістила про інцидент у вівторок, 9 березня.

За даними правоохоронців, однорічний хлопчик самостійно вийшов з дому через незамкнені двері. Поки дорослі помітили, що дитини немає, вона встигла замерзнути та померти від переохолодження. Мати дитини самостійно повідомила поліцію про трагедію.

"З пояснень родичів, дитина самостійно вийшла з дому через незамкнені двері. Інформацію по даному факту внесли в ЄРДР за статтею 166 Кримінального кодексу України. Обставини події з'ясовують слідчі", - розповіла прес-секретар Генерального управління Національної поліції Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

Повідомляється, що проти батьків відкрито кримінальне провадження за статтею про злісне невиконанні обов'язків по догляду за дитиною або особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування. Санкції цієї статті передбачають покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв APnews, під Рівним кіт задушив 4-місячне немовля.

Новини партнерів

У Одесі жінка підпалила двері Пенсійного фонду через мізерну пенсію
ТОП-5 незвичайних рецептів млинців на Масляну від кращих українських кухарів

Найпопулярніше за тиждень