Під Києвом патрульний жорстоко побив трьох осіб через гучну музику в автомобілі

Під Києвом патрульний жорстоко побив трьох осіб через гучну музику в автомобілі
Читать на русском

Поліцейському повідомили про підозру, йому загрожує до 3 років за гратами.

Працівник патрульної поліції у Київській області на виклику за скаргою через гучну музику жорстоко побив трьох осіб. Йому повідомили про підозру у перевищенні службових повноважень.

Про це APnews пише з посиланням на прес-службу Офісу Генпрокурора.

"За даними слідства, в кінці серпня 2020 року працівник патрульної поліції ГУ Нацполіції в Київській області прибув за викликом через гучну музику, яка лунала з автомобіля. Під час перепалки міліціонер почав застосовувати фізичну силу до потерпілих, яка явно не була виправдана поведінкою і характером можливого правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Патрульний без попередження почав наносити удари чоловікам, які сиділи у машині.

Зазначається, що спочатку правоохоронець збив одного з чоловіків з ніг, заламав йому руки та вдарив по спині. Потерпілий отримав ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Потім поліцейський почав бити ще двох осіб. При цьому одному з них він надів наручники, посадив у службовий автомобіль і там побив.

Після скоєного правоохоронці виписали на трьох осіб кілька протоколів про адміністративні правопорушення. Пізніше їх скасував суд через відсутність складу злочину.

Зараз вирішується питання про обрання патрульному запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до трьох років позбавлення волі за ч. 2 ст. 365 КК України (Зловживання повноваженнями особами, які надають публічні послуги).

Як повідомляв APnews раніше, у Хмельницької області під час затримання поліцією помер 25-річний ветеран АТО.

Новини партнерів

Макрон 16 квітня проведе зустріч із Зеленським у Єлисейському палаці в Парижі
На Чернігівщині впав кран, труп водія вирізали рятувальники, - фото

Найпопулярніше за тиждень