Під Києвом невідомі напали та побили мера Броварів Сапожка

Під Києвом невідомі напали та побили мера Броварів Сапожка
Читать на русском

За попередньою інформацією, нападників було п'ятеро. Вони зв'язали самого Сапожка, а також його дружину і дитину у їх власному будинку

У ніч на 22 грудня в Бориспільському районі Київської області невідомі напали на мера Броварів Ігоря Сапожка в його власному будинку. Зловмисники побили та пограбували його.

Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву мера столиці Кличка і коментар поліції.

Відомо, що зловмисники вночі увірвалися в будинок Сапожка, який знаходиться в селі Гнідин. За попередньою інформацією, їх було п'ятеро. Вони зв'язали самого Сапожка, а також його дружину і дитину і викрали близько 10000 доларів і ювелірні вироби.

На даний момент інформація про стан його здоров'я уточнюється. Поліція займається пошуками злочинців. У свою чергу мер столиці Віталій Кличко заявив, що вже звернувся до правоохоронних органів з вимогою оперативно і відкрито розслідувати справу про напад та побиття мера Броварів Ігоря Сапожка. Правоохоронці перевірятимуть також версію того, чи не були такі дії зловмисників спробою політичного тиску на Сапожка напередодні місцевих виборів в Броварах, де він балотується на пост мера міста.

Раніше APnews писав, що в Ірпені банда катувала родину бізнесмена розжареною праскою і горілкою в очі.

Новини партнерів

З Чорнобильської зони сталкери намагалися винести роги тварин
Повилітали двері та сидіння: у Києві легковик влетів у відбійник, водій дивом врятувався

Найпопулярніше за тиждень