Петиція Зеленському про заборону 5G в Україні набрала 25 тисяч голосів

Петиція Зеленському про заборону 5G в Україні набрала 25 тисяч голосів
Читать на русском

Тепер президент України Володимир Зеленський повинен її розглянути і дати відповідь

Петиція на сайті Офісу президента України про заборону впровадження 5G набрала 25 тисяч голосів. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Офісу президента.

В петиції, яку подала 7 квітня Юліана Гордей, автор заявляє, що необхідно заборонити впровадження 5G через негативний вплив на здоров’я.

"Заборонити впровадження 5G через вкрай негативне його впливання на здоров`я. Без клінічно підтвердженої доказової бази по безпечності даного виду зв’язку просимо не вводити його в нашій країні", - йдеться у тексті петиції.

Після того, як петиція набрала 25 тисяч голосів, президент України Володимир Зеленський повинен її розглянути і дати відповідь. Петицію повинні розглянути не пізніше десяти робочих днів від дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.

Користувачі звернули увагу на роботу вишок 5G після того, як в мережі з'явилися чутки і теорії, що 5G викликає коронавірус. Водночас в ВООЗ заявили, що ризиків немає, якщо дотримуватися встановлених державами санітарних норм по електромагнітному випромінюванню.

Петиція Зеленському про заборону 5G в Україні набрала 25 тисяч голосів

Як повідомляв APnews раніше, телекомунікаційна група Tele2 активувала першу в Швеції загальнодоступну мережу мобільного зв'язку п'ятого покоління (5G).

Новини партнерів

У російського футболіста під час тренування влучила блискавка. Відео
"Кожного дня це відпрацьовували": Данілов назвав дату, коли коронавірус сприйняли як серйозну проблему

Найпопулярніше за тиждень