Переможець Ліги Чемпіонів і Бундесліги "Баварія" сенсаційно програла клубу другої ліги

Переможець Ліги Чемпіонів і Бундесліги "Баварія" сенсаційно програла клубу другої ліги
Читать на русском

Захист треблу провалився в найнесподіваніший момент.

На стадії 1/16 Кубка Німеччини сталася головна сенсація не тільки цього турніру, але і взагалі європейського футболу - "Баварія" програла. Причому "Роттен" поступилися команді з другої ліги. Про це повідомляє APnews.

Але головним потрясінням стало не сама поразка, а то, що баварці поступилися клубу з другої ліги "Хольштайн Кілю". Причому у команди Хансі Фліка немає навіть виправдання у вигляді того, що грали резервісти. Досить сказати, що голами у складі мюнхенців відзначилися Серж Гнабрі і Лерой Сане.

Однак футболісти "Кіля" всякий раз відповідали своїми голами - в першому таймі гол забив Бартельс, а в другому - Валь. Так матч перейшов в серію пенальті, де удача посміхнулася слабшій команді

Чи варто говорити, що головний тренер "Роттен" Хансі Флік був не надто задоволений таким результатом матчу: "Ми дуже розчаровані, хотіли повторити требл... Неприємно, що дозволили супернику зрівняти рахунок на останній секунді". Втім, він все одно привітав опонентів з перемогою і відзначив, що гра вийшла по-справжньому кубкової.

При цьому відзначимо, що "Баварія" все ще є чинним володарем треблу - мюнхенці в минулому сезоні в яскравому стилі виграли чемпіонат і кубок Німеччини, а також додали до них перемогу в Лізі Чемпіонів. Та й в нинішньому сезоні баварці виглядають дуже гідно, а їх головний голеадор Роберт Левандовські продовжує бити рекорди.

Новини партнерів

У Кенії виявили ще 16 нових різновидів коронавірусу
Британська акторка Тільда ​​Суїнтон оголосила себе квіром

Найпопулярніше за тиждень