Переміг борщ з вишнями: Мінкульт назвав результати борщового батлу міністрів

Переміг борщ з вишнями: Мінкульт назвав результати борщового батлу міністрів
Читать на русском

Перемогу віддали вишневому борщу на яловичому бульйоні, який готували два міністри у команді

Стали відомі результати борщового батлу міністрів, який організував Мінкульт. Найсмачнішим визнали борщ з вишнями, який готували Ольга Стефанішина, віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, та Олександр Ткаченко, міністр культури та інформаційної політики.

Про це повідомляє APnews з посиланням на результати прес-служби.

Сам батл відбувся 22 грудня. У кулінарних змаганнях з приготування кращого борщу змагалися чотири міністри українського Уряду.

Так, відомий шеф-кухар та куратор заходу Євген Клопотенко поділив учасників на дві команди та запропонував на вибір 80 відсотків інгредієнтів, з яких традиційно готують борщ в Україні. Екстравагантний борщ з вишнями вирішили готувати Ольга Стефанішина та Олександр Ткаченко. А смажену капусту як основний інгредієнт для свого борщу обрали Роман Абрамовський, Міністр захисту довкілля і природних ресурсів, та Ігор Петрашко, Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства..

Перемогу віддали вишневому борщу на яловичому бульйоні. Натомість борщ Ігоря Петрашка та Романа Абрамовського отримав приз глядацьких симпатій.

“Тепер будемо очікувати, щоб в Україні з'явилися вулиці на честь борщу, пам'ятники, щоб у нас був День борщу та ТВ-шоу”, – сказав голова ГО “Інститут культури України”.

Варто зазначили, що борщ-батл першопочатково планувався у онлайн-форматі. Проте трансляцію так і не змогли запустити.

Нагадаємо, APnews писав, що легендарні інспектори Michelin їдуть в Росію шукати борщ.

Новини партнерів

Били лежачих: в Бразилії фінал чемпіонату закінчився жорстокою масовою бійкою
У Франції чоловік вбив 3 поліцейських, підпалив будинок та застрелився в машині

Найпопулярніше за тиждень