Касько звільнився, "рулить" Чумак: що відбувається у Офісі генпрокурора після звільнення Рябошапки

Віктор Чумак
Читать на русском

Заступник ОГП Віктор Трепак поки не визначився зі своєю відставкою.

Віктора Чумака призначено виконуючим обов’язки генерального прокурора в Україні. Про це повідомило джерело в Офісі генпрокурора, передає РБК-Україна.

Водночас, перший заступник генпрокурора Віталій Касько також склав свої повноваження і від п’ятниці, 6 березня, він більше не обіймає посаду прокурора, як повідомили джерела "УП".

Натомість, заступник ОГП Віктор Трепак поки що не визначився із відставкою і працює у звичайному режимі, зазначають "Українські новини".

"Трепак не подавав у відставку. Він чекає, хто буде генеральним прокурором, і тоді буде визначатися", - йдеться у повідомленні.

Що стосується призначення Чумака на посаду в.о. генпрокурора, то журналіст Володимир Бойко переконаний, що Віктор Васильович за кілька днів перебування на високій посаді відновить в країні законність, поновить на роботі в органах прокуратури незаконно звільнених, особисто повідомить про підозри представникам злочинної влади й відправить до слідчого ізолятора директора НАБУ Артема Ситника. Про це Бойко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв APNews, Рада зняла Руслана Рябошапку з поста генерального прокурора.

Новини партнерів

У МОЗ повідомили про відновлення санепідемслужби в Україні
МОЗ перевіряє дев'ять осіб на коронавірус

Найпопулярніше за тиждень