Олена Зеленська запропонувала вчити українських школярів цифровій гігієні в мережі Інтернет

Олена Зеленська запропонувала вчити українських школярів цифровій гігієні в мережі Інтернет
Читать на русском

За словами Олени Зеленської, дітей необхідно навчити фільтрувати інформацію, яку їм пропонують в Інтернеті.

В українських школярів може з'явитися новий предмет, який буде покликаний навчати дітей правильному користуванню Інтернетом і інформацією в мережі. З пропозицією ввести в школах подібні уроки виступила перша леді України Олена Зеленська.

За її словами, в сучасному світі вкрай важливо навчати дітей цифровій гігієні в мережі Інтернет. Про це дружина президента України заявила під час виступу на саміті перших леді та джентльменів, пише APnews.

Як заявила Зеленська, діти, як губки вбирають інформацію, а тому так важливо навчити їх нею користуватися, фільтрувати й шукати. Перша леді країни впевнена, що в сучасному технологічно просунутому світі про безпеку дітей повинні турбуватися не тільки батьки, а й держава.

"Діти більшу частину часу зараз знаходяться в мережі Інтернет. Ми повинні навчити їх цифрової гігієни... Потрібно навчити дітей користуватися інформацією. І мені здається, було б правильно в школі ввести це окремим уроком. Це повинна бути одна з навичок, яку діти отримують в школі - і чим раніше, тим краще", — зазначила Олена Зеленська.

Раніше APnews повідомляв, Міністерство охорони здоров'я вирішило мотивувати працівників шкіл вакцинуватися за допомогою конкурсу.

Новини партнерів

Члена комісії з азартних ігор відправили під варту із заставою в 5 млн грн
У Мексиканській затоці прогримів вибух на нафтовій платформі: у вогні загинула людина, є поранені – фото

Найпопулярніше за тиждень