Олександр Усік заявив, що хоче стати чемпіоном ще й у новій вазі.

Олександр Усік заявив, що хоче стати чемпіоном ще й у новій вазі.
Читать на русском

Наразі кримчанин зосереджений на нових боях у хевівейті.

Український чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик заявив, що в майбутньому може перейти у нову вагову категорію – бриджервейт. Про це повідомляє APnews з посиланням на портал vRINGe.com.

На цю мить в активі в українця чотири чемпіонські пояси (WBA, IBF, WBO та IBO) у надважкій вазі. І він націлений на титул абсолютного чемпіона в хевівейті - а для цього потрібна перемога над Тайсоном Ф'юрі.

"Моєю метою завжди було стати чемпіоном світу в хевівейті, але хто знає, що там у майбутньому? Можливо, я одного разу подерусь у бриджервейті. Буде ще один пояс у колекції", - заявив Усік.

Зазначимо, що до переходу в суперважку вагу Усік був абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі. Вже після переходу Усика в суперважку вагу, WBO створила нову вагову категорію - бриджервейт. У ньому змагаються боксери вагою від 91 до 99 кілограмів.

Нагадаємо, що нову вагову категорію WBC вирішили ввести, щоб розвести елітних супертяжів, які набирають монструозні ваги від боксерів легше. Також ми повідомляли, що назва для нової категорії - "бріджервейт" - не тільки символізує міст, який повинен з'єднати крузервейт і хевівейт. Вагу також назвали на честь шестирічного Бріджера Уокера, який врятував свою молодшу сестру від нападу німецької вівчарки.

Новини партнерів

У Києві вночі масштабна пожежа знищила ресторан на проспекті Перемоги – відео, фото
"Реал" – "Шахтар" 2:1. Дубль Бензема вивів мадридців на перше місце

Найпопулярніше за тиждень