Офіційно. Київ переходить у "червону" зону карантину

Офіційно. Київ переходить у "червону" зону карантину
Читать на русском

Обмеження почнуть діяти з 1 листопада.

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила офіційне рішення про переведення Києва до "червоної" зони карантину. Посилені обмеження почнуть діяти з 1 листопада.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, передає APnews.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 01 листопада 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території міста Києва", - повідомив він.

Так, з понеділка у Києві забороняється робота закладів громадського харчування, ТРЦ, непродовольчих ринків та магазинів, а також проведення проведення масових заходів.

При цьому обмеження не діятимуть у випадку, якщо 100 % працівників та відвідувачів закладів (заходів) – вакциновані від коронавірусу.

Що стосується громадського транспорту, то його не планують закривати як при попередніх локдаунах, однак користуватися ним можна буде лише пасажири з COVID-сертифікатом або негативним ПЛР-тестом.

Нагадаємо, APnews повідомляв, які обмеження будуть діяти з 1 листопада.

Читайте також:

Новини партнерів

На Одещині чиновниця вкрала половину грошей, які виділили на закупівлю захисних масок
Кабмін заборонив відключати опалення українцям до весни

Найпопулярніше за тиждень