Одяг загиблого у ДТП з кортежем Ярославського вкрали з моргу - МВС

Одяг загиблого у ДТП з кортежем Ярославського вкрали з моргу - МВС
Читать на русском

Поліція терміново провела протягом доби 11 обшуків

Справу смертельної ДТП за участі коржета харківського бізнесмена Олександра Ярославського знову намагалися сфальсифікувати. Вчора з переліку речових доказів у морзі зник одяг загиблої людини.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський у відеозверненні.

"Вчора ж по цьому факту поліцією негайно проведено 11 невідкладних обшуків. Відкрито кримінальне провадження за фактом приховування злочину. Очевидно, що хтось дуже не хоче нести відповідальність за скоєне", - сказав очільник МВС.

Додавши, що через попередню спробу фальсифікації справи, ціллю якої було повісити смерть безвинної людини на одну із сторонніх осіб, вже було звільнено начальника Харківської поліції.

Монастирський наголосив, що терміновий відліт Ярославського у Лондон одразу після аварії, можливо, і не пов’язаний зі смертю людини, проте у правоохоронців до нього “є багато запитань”.

"Повертайтесь якнайшвидше, пане Ярославський", - звернувся до бізнесмена міністр.

APnews писав, що поліція встановила особу чоловіка, який загинув у ДТП за участю кортежу Ярославського. Ним виявився 36-річний мешканець Чугуївського району Харківської області.

Що було раніше?

Нагадаємо, аварія, внаслідок якої загинув чоловік, сталася на трасі Київ - Довжанський близько 23:00, 9 лютого. Невстановлений автомобіль, що рухався з боку міста Чугуїв у напрямку Харкова, здійснив наїзд на пішохода у віці приблизно 50 років. На місці ДТП залишились номерні знаки, за якими і встановили причетність авто Ярославського.

Того ж дня Ярославського викликали на допит, у його прес-службі при цьому заявили, що за кермом був водій, який невдовзі здався поліції, заявивши, що "думав, що збив тварину". Сам Ярославський сказав, що у момент ДТП "спав удома".

Новини партнерів

Глава МВС Монастирський запевнив, що ситуація в Україні залишається стабільною
У Києві донька знайшла в бетонному "саркофазі" матір, яка таємничо зникла шість років тому

Найпопулярніше за тиждень