У ресторані Києва два іноземці порізали чоловіків, які заступилися за жінок: їм оголосили підозру

У ресторані Києва два іноземці порізали чоловіків, які заступилися за жінок: їм оголосили підозру
Читать на русском

Зловмисники поранили трьох клієнтів громадського закладу.

У Києві на вихідних сталася бійка у ресторані, що у Святошинському районі. В результаті інциденту троє відвідувачів отримати ножові поранення. Дебош влаштували двоє громадян Грузії, їм вже повідомили про підозру.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської прокуратури, передає APnews.

"Повідомлено про підозру двом громадянам республіки Грузії, які влаштували бійку у ресторані та завдали ножових поранень трьом відвідувачам", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронних органів, конфлікт стався у суботу ввечері, 27 листопада, в одному з ресторанів на вул. Якуба Колоса у Святошинському районі столиці.

"Підозрювані відпочивали у ресторані та розпивали спиртні напої, після чого, грубо порушуючи громадський порядок, почали приставати та словесно ображати інших відвідувачів закладу, зокрема жінок. Конфлікт переріс у бійку, у ході якої підозрювані нанесли ножові поранення трьом чоловікам, які заступилися за жінок", - розповіли у прокуратурі про дані слідства.

Повідомляється, що дії громадян Грузії правоохоронні органи кваліфікували за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв APnews, у Харкові агресивні підлітки напали на охоронців.

Новини партнерів

Характеристика чоловіків за знаком зодіаку: хто найвірніший і щедріший
На Полтавщині засудили до двох років в’язниці жінку, яка втопила дитину в помийному відрі

Найпопулярніше за тиждень