“Обрався - працюй!”: нардепи не хочуть відпускати Вакарчука з Верховної Ради

“Обрався - працюй!”: нардепи не хочуть відпускати Вакарчука з Верховної Ради
Читать на русском

Зокрема, декілька депутатів партії “Слуга народу” заявили, що проголосують проти складання депутатських повноважень Святославом Вакарчуком

Святослав Вакарчук заявив, що йде з Верховної Ради та складає депутатські повноваження. Такий вчинок депутат робить вже вдруге за свою політичну кар’єру. Але цього разу інші депутати парламенту виступають проти. Про це повідомляє APnews.

Зокрема, мова йде про Богдана Яременка та Олександра Качуру з партії “Слуга народу”. Так, Яременко заявив, що проголосує проти складання ним повноважень.

“Я проголосую проти складання депутатських повноважень Святославом Вакарчуком. Обрався - працюй!”, - написав нардеп у Facebook.

А от Качура ще й закликав інших своїх колег натиснути “червону кнопку”, аргументуючи це тим, що народ довірив Вакарчуку завести депутатську фракцію «Голос», тому вважає, що той має працювати до кінця каденції.

"З самого початку всі прекрасно розуміли - він на своєму рейтингу заведе фракцію в парламент і піде. Ми цю історію бачили вже один раз. Сьогодні вона повторилася знову. Я буду голосувати проти того, щоб відпускати Вакарчука з Ради. І закликаю своїх колег натиснути червону кнопку. Оскільки народ довірив йому завести депутатську фракцію «Голос», то нехай працює до кінця каденції", - заявив Качура.

“Обрався - працюй!”: нардепи не хочуть відпускати Вакарчука з Верховної Ради
Читайте також:

Новини партнерів

Силовики увірвалися з обшуками в будинок екс-міністра інфраструктури Омеляна
У Польщі три українки втекли із самоізоляції: їм загрожує тюремний термін

Найпопулярніше за тиждень