Обіцянки Овнів, вибір Раків та бажання Львів: докладний гороскоп на 14 серпня

Обіцянки Овнів, вибір Раків та бажання Львів: докладний гороскоп на 14 серпня
Читать на русском

Астрологи розповіли, чого чекати від цієї неділі.

Овен

21 березня — 19 квітня

На представників цього знака чекає гарний день. Їм супроводжуватиме удача, як на роботі, так і в особистих справах. Можливі вчинення успішних угод та підписання вигідних контрактів.

Телець

20 квітня — 20 травня

У Тельців день буде наповнений новими зустрічами та знайомствами. які позитивно вплинуть у майбутнє.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Цього дня у Близнюків загостряться органи почуттів і проявиться здатність до ясновидіння. Ніщо не сховається від їхніх очей, все таємне стане явним.

Рак

21 червня — 22 липня

Ракам найкраще просто пливти за течією і тримати язик за зубами. Є ризик розв'язати сварку чи навіть закотити скандал та назавжди обірвати такі важливі стосунки.

Лев

23 липня — 22 серпня

Леви матимуть сприятливий день повний оптимізму та спілкування з людьми. З'явиться можливість вирішити старі проблеми та скласти плани на майбутнє, які стануть потужним фунтаментом.

Діва

23 серпня — 22 вересня

Діви зранку поринуть у домашні справи та будуть дратівливими до вечора. Астрологи рекомендують розслабитися, не гнатися за результатами, а намагатися отримувати максимальне задоволення від самого процесу.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

У Терезів на горизонті замаячать нові проблеми. Найкраще їм чітко розставити пріоритети та слідувати за планом. Грошові витрати цього дня небажані.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

Скорпіони можуть зажуритися і навіть захворіти. Все через надмірне навантаження. Настав час відправитися у відпустку, ну або хоча б взяти невеликий перепочинок, щоб набратися сил.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Стрільцям бажано цього дня зайнятися справами, не відкладати на потім вирішення тих чи інших питань. Щоб уникнути неприємностей, їм варто планомірно рухатися до досягнення цієї мети, відкинувши лінь і страх.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

Козерогів чекають несподівані повороти долі. Зміни можуть бути як приємними, так і такими, що збивають з ніг. Можливі фінансовий успіх та нове знайомство.

Водолій

21 січня — 18 лютого

Водоліїв має ризик посваритися з друзями цього дня. Зірки радять гарненько думати перш, ніж щось говорити чи оцінювати.

Риби

19 лютого — 20 березня

Рибам день принесе випробування. Імовірні ускладнення у справах на роботі та на особистому фронті. Причина – невизначеність. Час зробити вибір.

Читайте також:
Авантюри Левів, таланти Дів та імідж Риб: докладний гороскоп на 13 серпня

Новини партнерів

Ідеї ​​Раків, віра Терезів та проекти Риб: докладний гороскоп на 15 серпня
Авантюри Левів, таланти Дів та імідж Риб: докладний гороскоп на 13 серпня

Найпопулярніше за тиждень