"Обезголовити" МОЗ у розпал пандемії – те саме, що звільнити главу ЗСУ під час війни – Качура

"Обезголовити" МОЗ у розпал пандемії – те саме, що звільнити главу ЗСУ під час війни – Качура
Читать на русском

Олександр Качура зазначив, що нардепи, які обговорюють відставку Степанова, ймовірно планують повернути у міністерське крісло Уляну Супрун.

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура заявив, що чутки про відставку глави МОЗ Максима Степанова є суто політичним піаром. При цьому, він вважає, що "обезголовлювати" МОЗ у розпал пандемії є неприпустимим.

Про це Качура заявив на брифінгу, передає APnews.

"Це весь час ходять якісь чутки. Ці партії піаряться, хочуть отримати владні повноваження у всіх міністерствах... Але не можна під час пандемії і всієї цієї ситуації просто залишити без очільника міністерство. У нас вакцинація, люди помирають у лікарнях, а ми давайте звільнимо міністра. Це можна порівняти з активною фазою бойових дій і звільненням головнокомандувача ЗСУ, а армії ніхто не дає накази, ніхто не робить дій щодо наших ворогів. Це те ж саме фактично — залишити без очільника міністерство", - підкреслив Качура.

Крім того, "слуга народу" зазначив, що нардепи, які обговорюють відставку Степанова, ймовірно планують повернути у міністерське крісло Уляну Супрун, на що сам нардеп жодним чином ніколи не погодиться.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, політолог заявив, що головний мінус Степанова – це те, що він не скасував медреформу Супрун.

Новини партнерів

В Канаді розбився вертоліт: загинули 3 людини
Зеленський наступного тижня зустрінеться з президентом Польщі

Найпопулярніше за тиждень