Ноєр проти Неймара: прогноз на матч 1/4 ЛЧ "Баварія" - ПСЖ

Ноєр проти Неймара: прогноз на матч 1/4 ЛЧ "Баварія" - ПСЖ
Читать на русском

Минулого сезону ці команди зустрічалися у фіналі найпрестижнішого єврокубку.

У середу, 7 квітня, в Мюнхені на стадіоні "Альянц арена" діючий переможець Ліги Чемпіонів "Баварія" прийме ПСЖ. У минулому серпні ці команди вже зустрічалися в рамках фіналу Ліги Чемпіонів - і тоді сильнішими виявилися саме мюнхенці. Які шанси у парижан поквитатися за те поарженія - в матеріалі APnews.

"Баварія" (Німеччина)

У новому сезоні "Баварія" не виглядає непереможною машиною, як в кінці минулого, але все одно успішно продовжує боротьбу за всі можливі титули - в Лізі Чемпіонів мюнхенці впевнено виграли групу, а також не помітили опір "Лаціо" в 1/8 фіналу. У чемпіонаті ж завдяки перемозі над "Лейпцигом" баварці також впевнено лідирують, випереджаючи всі той же "Лейпциг" на сім очок.

Мабуть, єдиною складністю для команди Ханси Фліка є травма ключового нападника "Баварії" Роберта Левандовскі. Загалом же мюнхенці підходять до матчу у відмінній формі. А на що здатний Мануель Ноєр, піймавши кураж, ми бачили в фіналі Ліги Чемпіонів.

Орієнтовний склад: Ноєр, Ернандес - Алаба - Зюле - Павар, Горецька - Кімміх, Коман - Мюллер - Сане, Чуппо-Моттінг.

ПСЖ (Франція)

А ось парижани до чвертьфіналів підійшли не в кращій формі - якщо в Лізі Чемпіонів парижани відзначилися, вибивши з турніру "Барселону", то в чемпіонаті Франції опустилися на друге місце, поступившись ним в очній зустрічі "Ліллю". Причому в цій грі Неймар отримав червону картку, вже вдруге в сезоні.

Втім, в головному єврокубку бразилець зіграти зможе. Що найголовніше - всі головні зірки Парижа в атаці на матч вийти зможуть. Хоча і без втрат не обійшлося. Так, через коронавірус в Мюнхені на поле не вийдуть Паредес, Вератті і Мауро Ікарді.

Орієнтовний склад: Навас, Діалло - Кімпембе - Маркіньос - Керер, Гейє - Еррера, Мбаппе - Неймар - Ді Марія, Кін.

Котирування букмекерів на матч:

КонтораБаваріяНічияПСЖ
Favbet1.933.93.9
PariMatch1.943.953.75
Marathon1.9743.74
ФанСпорт1.984.023.76

Де дивитися матч "Баварія" - ПСЖ

  • Телеканал "Футбол 2";
  • OTT-сервіс oll.tv;
  • OTT-сервіс Megogo.

Ставки на матч "Баварія" - ПСЖ

"Баварія" в 17 з 19 останніх матчів у Лізі Чемпіонів забивала більше одного гола - радимо поставити на такий результат. До того ж індивідуальний "тотал більше 1,5" для "Баварії" оцінюється коефіцієнтом 1.69. У той же час в шести з останніх семи матчів мюнхенців забивали не лише вони. Ставка "обидві заб'ють" в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 1.56.

Нагадаємо, що сьогодні стартує стадія 1/4 фіналу в Лізі Чемпіонів. Ми вже писали про те, чого варто очікувати від матчів "Манчестер Сіті" проти "Боруссії", а також "Реала" проти "Ліверпуля".

Новини партнерів

В Україні нарахували понад 2,5 тисячі мільйонерів
В Кабміні назвали етапи цьогорічного підвищення пенсій для українців

Найпопулярніше за тиждень