"Нескінченні крапельниці, таблетки": Олена Зеленська розповіла, як перенесла COVID-19

"Нескінченні крапельниці, таблетки": Олена Зеленська розповіла, як перенесла COVID-19
Читать на русском

На піку хвороби стало відомо, що семирічний син Кирило теж захворів, проте він легко переніс коронавірус

Перша леді України, дружина президента Олена Зеленська розповіла, що лікувалась від коронавірусу протягом двох тижнів, а загалом хвороба та відновлення тривали понад місяць. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву Зеленської.

Вона повідомила, що на момент отримання позитивного тесту не було жодних симптомів. На піку хвороби стало відомо, що семирічний син Кирило теж захворів, проте він легко переніс коронавірус, який супроводжувався незначним підвищенням температури.

"На жаль, особливість цього вірусу в тому, що спочатку людина може не відчувати жодних симптомів, а вже через два-три дня - пневмонія. Зі мною було саме так. Два дні я насолоджувалася переглядом фільмів і читання книг в порожній квартирі на самоізоляції, а потім - висока температура (десь 39,6), комп'ютерна томографія, яка і показала двостороннє запалення легенів. В той же день я вже була в лікарні. Почалися нескінченні крапельниці, таблетки", - йдеться у повідомленні.

Зеленська два тижні лікувалась і ще тиждень провела з сином у лікарні.

"Хвороба і відновлення після неї тривали більше місяця", - додала Зеленська і закликала українців не недооцінювати коронавірус.

Як повідомляв APnews раніше, президент Володимир Зеленський заявив, що його 7-річний син перехворів на коронавірус. Лікувався він разом зі своєю мамою - дружиною президента Оленою Зеленської.

Новини партнерів

Герб на 90-метровому флагштоку Кличко перекосило. Фотофакт
"Це була кривава війна": Тіхановська розповіла, що думає про анексію Криму

Найпопулярніше за тиждень