Нехтуючи рекомендаціями Кабміну в Одесі продовжують працювати дитячі спортивні секції. Ексклюзив

Нехтуючи рекомендаціями Кабміну в Одесі продовжують працювати дитячі спортивні секції. Ексклюзив
Ексклюзив
Читать на русском

На каток СДЮШОР продовжують пускати і простих відвідувачів, і спортсменів для тренувань.

Незважаючи на цілий ряд обмежень щодо масових заходів по всій Україні, і прохання президента Володимира Зеленського в офіційному зверненні до українців, в Одесі продовжує працювати каток Спортивної дитячої юнацької школи олімпійського резерву, на який пускають охочих. Про це APnews на умовах анонімності повідомив батько одного з дітей, які займаються в спортивній секції, оскільки це викликало подив.

Тренери нехтуючи рекомендаціями вивели на тренування спортсменів зі СДЮШОР, які займаються разом з усіма іншими відвідувачами.

У приватних бесідах, тренери пояснюють цей крок необхідністю - спортсменам потрібно тренуватися і готуватися до змагань, щоб не розгубити навички.

На відео видно, що на трибунах групами сидять люди, не дотримуючись вказаних безпечних 4,5 метра дистанції, а на ковзанці повно дітей, які катаються і виконують різні вправи.

Як раніше повідомляв APnews, туристичні місця Барселони спорожніли через пандемію коронавіруса, працюють тільки госпіталі і супермаркети

До цього президент України закликав припинити приміське і міжобласне транспортне сполучення, а також закрити всі розважальні заклади, заклади громадського харчування, і перепідготувати лікарні для приймання інфікованих коронавірусом.

Також з'явилася інформація, що Верховна Рада буде обговорювати введення надзвичайного стану в Україні.

Новини партнерів

Перетнути кордон з Молдовою можна буде лише в 7 пунктах пропуску - ДПСУ
США почали випробовувати вакцину від коронавірусу на людях, - ЗМІ

Найпопулярніше за тиждень