"Не хотів помирати у лікарні": що відомо про останні дні життя принца Філіпа

"Не хотів помирати у лікарні": що відомо про останні дні життя принца Філіпа
Читать на русском

Принца Філіпа поховають 17 квітня.

Останні дні свого життя чоловік королеви Великобританії Єлизавети II принц Філіп, який помер 9 квітня, провів у власній кімнаті у Віндзорському замку. Герцог намагався все робити самостійно і відмовлявся від інвалідного візка.

Про це APnews пише з посиланням на Daily Mail.

Біограф королівської сім'ї Річард Кей розповів, що останні дні принц Філіп провів у своїй спальні з видом на Східну терасу Віндзорського замку. І хоч більшу частину часу принц спав, однак королівське подружжя все ще проводило час разом.

Після повернення принца Філіпа з лікарні, де пережив операцію на серці, він намагався бути самостійним. Гуляв на свіжому повітрі з тростиною, багато читав та спілкувався зі своїми родичами по телефону.

"У нього було тільки одне прагнення: він був сповнений рішучості не закінчити свої дні в лікарні. Коли він повернувся в Віндзор, він сказав, що не повернеться ні в яку лікарню", – розповіло джерело.

Варто зазначити, що церемонія поховання чоловіка королеви Єлизавети ІІ принца Філіпа відбудеться 17 квітня. Її проведуть у відповідності до бажань покійного герцога Единбурзького. Через карантинні обмеження участь у церемонії візьмуть 30 людей.

Нагадаємо, що чоловік королеви Великобританії Єлизавети II принц Філіп пішов з життя у віці 99 років. При цьому він не дожив всього два місяці до свого 100-річчя.

Як повідомляв APnews раніше, Зеленський відреагував на смерть чоловіка Королеви Великобританії принца Філіпа.

Новини партнерів

"Для нас це небезпечно": у Путіна відкинули можливість війни Росії з Україною
У Варшаві "замінували" пасажирський літак, який прибув з Києва

Найпопулярніше за тиждень