Не хотіли сина Халка: батьки малюка-рекордсмена розповіли, як готувалися до нацрекорду України

Не хотіли сина Халка: батьки малюка-рекордсмена розповіли, як готувалися до нацрекорду України
Ексклюзив
Читать на русском

Батьки зазначили, що на підготовку до рекорду пішло приблизно півроку

Маленький киянин Владислав готувався до встановлення рекорду України готувався п'ять-шість місяців. Про це кореспонденту APnews розповіли батьки дворічного рекордсмена.

За словами мами Юлії, малюк просто почав повторювати ті вправи, які робили його старші брати.

"Десь приблизно півроку назад наш тато вирішив спробувати його в скручуванні на прес, тому що він повторював за старшими братами. Нам стало цікаво наскільки можливо виконувати подібні вправи в маленькому віці. Перші рази він виконував вправу близько 30 разів, а потім кількість повторень збільшувалася і зараз дійшли до 700. Ми його зупиняємо. Ми не знаємо скільки він може, якихось навантажень ми йому не даємо та по ньому не видно, що він втомлюється", - розповіла мама рекордсмена.

При цьому вона зазначила, що родина не дуже спортивна, але сини ведуть активний спосіб життя.

"Ми не консультувалися з лікарями, але больових відчуттів у нього немає. Коли він починає робити вправи, то він плаче, тому що йому хочеться бігати й стрибати, бо це все займає півтори години приблизно, але після 100 раз йому вже все одно", - зізналася Юлія.

У свою чергу батько малюка Олексій зазначив, що було цікаво скільки скручувань може зробити Владислав.

"Я не займаюся спортом. Старші сини займаються фізнавантаження для підтримки форми, а молодший дивиться на них і йому цікаво, він намагається все копіювати, в тому числі і як вони качають прес. Я це побачив й подумав, що йому потрібно допомогти, щоб він хоча б правильно виконував вправу та не отримав травму. Я почав з ним займатися, він робив 20-30 разів і по ньому було видно, що йому не важко, тому що він легко підіймається й далі бігає, стрибає, не плаче. Після чого я спробував піково збільшити навантаження, за що мене лаяла вся сім'я. Спочатку зробили 100 раз, потім спробували більше. Я не хочу робити з сина Халка. У нас основний упор на розвиток розумових здібностей. Йому не стільки фізично важко, скільки емоційно, тому що треба всидіти на одному місці тривалий час. Йому важко виконувати монотонну роботу", - пояснив чоловік.

Також він зазначив, що не консультувався з лікарями, а лише подивився в інтернеті, чи безпечно маленькій дитині виконувати такі вправи.

За словами керівника Національного реєстру рекордів України, попередній подібний рекорд встановив 12-річний хлопчик, який виконав цю вправу безперервно 4 500 разів

Як раніше повідомляв APnews, маленький киянин Владислав Зайончковський встановив рекорд України.

Новини партнерів

У ДПС розповіли, скільки українців “докупили” пенсійний стаж у 2019 і 2020 році
Фотографії в газетах і злочинне минуле. Що відомо про застреленого бізнесмена Ігоря Плекана

Найпопулярніше за тиждень