"Не чіпляюсь за владу": Зеленський розповів, коли він покине пост президента

"Не чіпляюсь за владу": Зеленський розповів, коли він покине пост президента
Читать на русском

Президент запевнив, що ніколи не "чіплявся за рейтинги та владу".

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що не тримається за владу і готовий піти з посту глави держави, якщо йому не вдасться закінчити війну на Донбасі.

Про це гарант розповів в інтерв'ю BBC, передає APnews.

Зеленський запевнив, що ніколи не "чіплявся за рейтинги та владу".

"Якщо я не зможу закінчити війну, значить потрібно, щоб прийшла інша людина, яка спроможна закінчити цю трагічну історію. Трагічну історію між нашими країнами", - зазначив він.

Водночас, Зеленський вважає складним питання завершення війни на Донбасі і, незважаючи на це, розблокування нормандського процесу, на його думку, є великим прогресом.

За словами президента, за стіл переговорів у нормандському процесі вдалося повернути президента Російської Федерації Володимира Путіна.

"Це дуже складне питання. Так, я хочу це зробити швидше. Тому що я розумію, щодня, що минає, ми втрачаємо наших людей. Але все ж, ми розблокували нормандський процес. Це діалог.

Президент Франції Еммануель Макрон дійсно підтримує Україну. Пані Меркель також. Ми повернули президента Російської Федерації", - констатував президент.

Зеленський також додав, що Україні за рік вдалося повернути 140 політв'язнів, які перебували у в'язницях на окупованих територіях. На Донбасі ж дотримується перемир'я.

"Ми реально не реагуємо на поодинокі обстріли. Ми не повинні зробити того, щоб почалася ескалація конфлікту. Але є бойові втрати і це головний результат. За 75 днів бойових втрат - одна людина загинула", - наголосив президент.

Як повідомляв APnews, президент Зеленський шукає новий будинок для життя.

Новини партнерів

"Багато обіцяв": Зеленський пригрозив Венедіктовій звільненням
Помилка на помилці. Кандидати від "Слуги народу" шокували безграмотністю

Найпопулярніше за тиждень