Назви документа, посилання нема, уряд нічого не знає: як українців змушують проходити примусову обсервацію

Назви документа, посилання нема, уряд нічого не знає: як українців змушують проходити примусову обсервацію
Ексклюзив
Читать на русском

Літаки не злітали дві години, поки пасажири не підписали документи

Літак з громадянами України, яких мали евакуювати з Балі з пересадкою з Дохи, кілька годин не міг вилетіти через "відмову пасажирів підписувати документи". Про це повідомляє APNews з посиланням на власне джерело.

Зазначено, що літаки не злітали дві години, поки пасажири не підписали документи.

"Зідзвонився з перевізником, їх "офіційна версія затримки" - це відмова пасажирів підписувати документ, що вони ознайомлені з правилами прийому та перевірки при посадці. Назви у документа нема, посилання на нього теж нема у перевізника. Звісно номери операторів я записав, щоб потім легше було знайти запис розмов", - зазначило джерело APNews.

Крім того, співробітникам гарячої урядової лінії нічого не відомо про примусову обсервацію після повернення з-за кордону.

"Тільки но дзвонив на урядову гарячу 1545 і там нема ніякої інформації, про примусову обсервацію громадян на 2 тижні", - вказав співрозмовник.

За словами джерела APNews, оператор гарячої урядової лінії на питання щодо документів про обсервацію, заявив, що "йдіть шукайте в інтернеті, якщо ви кажете, що інші про це знають".

"На вимогу перевірити, оператор просто відмовилась", - додав співрозмовник.

Як повідомляв APnews раніше, кількість хворих на коронавірус в Україні станом на 22:00 неділі, 29 березня, досягла 475 осіб.

Новини партнерів

Названі імена кандидатів на пости голів МОЗ та Мінфіну
В Україні майже 500 осіб захворіли на коронавірус: кількість жертв збільшилась

Найпопулярніше за тиждень