Наступним суперником Ломаченка стане японський боксер - поєдинок офіційно затвердили

Наступним суперником Ломаченка стане японський боксер - поєдинок офіційно затвердили
Читать на русском

Промоутер заявив, що дата поєдинку вже затверджена.

Український боксер-легкоатлет Василь Ломаченко нарешті дізнався ім'я свого наступного суперника. Про це повідомив глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум. Про це APnews повідомляє з посиланням на Fightnews.info.

За словами Арума, суперником Ломаченка стане японський боксер Масайоші Накатані. Причому приблизна дата бою між українцем і японцем вже затверджена - боксери зустрінуться в кінці червня або на початку липня.

"Ломаченко поб'ється з Накатані - хлопцем, який нокаутував Вердехо. Так, цей бій затверджений. Його дата - останній тиждень червня або 10 липня", - заявив Арум.

Варто відзначити, що і Ломаченко, і Накатані свого часу билися проти Теофімо Лопеса - і програвали. Причому і Лома, і японець в свій час пройшли всю дистанцію бою. Власне, саме бій проти Лопеса є останнім зараз поєдинком Василя Ломаченка. Масайоші Накатані, своєю чергою, в кінці минулого року переміг Фелікса Вердехо технічним нокаутом.

Відзначимо, що раніше вже з'являлася інформація про можливий поєдинок Ломаченка і Накатані. Правда, після цього з'явилася інформація про можливий поєдинок Василя з Девіном Хейні.

Новини партнерів

В "Укрзалізниці" назвали можливу причину аварії з поїздом під Запоріжжям
"Немає сенсації": в Херсонській ОДА виправдалися за танець з напівоголеними дівчатами

Найпопулярніше за тиждень