Нардепи "Слуги народу" розповіли, як п'ють на свята і борються з похміллям

Нардепи "Слуги народу" розповіли, як п'ють на свята і борються з похміллям
Ексклюзив
Читать на русском

Законодавці виявилися солідарними, відповідаючи на питання, як боротися з похміллям.

Існує два шляхи, завдяки яким вдасться не стати "жертвою" похмілля після святкування Нового року або ж будь-якого іншого свята - "не пити взагалі" або "не пити багато". При цьому, не варто забувати про якість алкогольних напоїв, які ви вживаєте.

Принаймні так стверджували народні депутати від "Слуги народу" у коментарях журналісту APnews.

Так, Олександр Качура радить не вживати алкоголю взагалі, адже це єдиний спосіб напевне залишитися тверезим і без "хворої голови".

"Саме після свят у мене похмілля не було. А якщо і було, то хіба що у студентські роки. Найкращий спосіб боротьби з похміллям – це не пити".

Водночас, депутат Євгенія Кравчук переконана, що лише відчуття "міри" може врятувати ваш вечір, а особливо ранок від важких наслідків перепиття. Також "слуга народу" закликає купувати лише якісну алкогольну продукцію, щоб не отруїтися.

"Чесно кажучи, єдиний дієвий спосіб (якщо, звісно, вам є 18 років) боротися з похміллям – це не пити надмірну кількість алкоголю. Інших способів немає. Це я вам, як дитина, яка росла в третьому поколінні, кажу. Ну і, звичайно, тут у будь-якому випадку треба слідкувати за якістю алкоголю, тому що дуже часто якраз в реанімації потрапляють із харчовим, алкогольним отруєнням через неякісний, неліцензований, контрафактний алкоголь. І тут уже не в похміллі справа, а у важкому алкогольному отруєнні", - наголосила Кравчук.

Нардеп також розповіла про свої вподобання в українському та іноземному асортименті:

"Важкий, багатоградусний алкоголь я взагалі не п'ю. Можу випити келих сухого вина. З українських вин мені подобається "Колоніст".

Ви знаєте, я свого часу працювала бартендером на Манхеттені, в Нью-Йорку, ще коли була студенткою…і з того часу собі запам'ятала, що в тому італійському ресторані було два види вина "К'янті" червоне і Pinot Grigio біле – обидва сухі".

Нардеп Євген Брагар також радить не вживати велику кількість алкоголю, але визнає, що похмілля – це покарання тим, хто не знає меж.

"Найкращий спосіб боротьби з похміллям – це не пити багато. Це найкращий універсальний метод.

А якщо вже так сталося, то похмілля – це те покарання, яке повинна нести людина за те, що вона випила багато алкоголю. А якщо вже зовсім критичний момент, то допоможуть хіба що таблетки. Все.

Якщо пити, то краще за все або вино, або горілка. Якщо горілка, то тільки вітчизняний виробник, а якщо вино, то я люблю молдавські та грузинські вина", - розповів нардеп.

Нардеп Максим Бужанський нам у коментарі розповів і свій секрет "ясного розуму" зранку, після святкування – він не вживає алкоголь взагалі.

"Мій секрет дуже простий – я не п'ю", - наголосив Бужанський.

Як повідомляв APnews, "Слуга народу" назвав "історичні" досягнення Ради у 2020 – серед них "легалайз" і запуск ринку землі.

Новини партнерів

В Україні "живуть" п'ять штамів коронавірусу - ЦГЗ
"Кожен момент чекаємо": жителька Хорватії розповіла про жахи землетрусу

Найпопулярніше за тиждень