Нардепи екстрено покинули парламент підземними ходами через штурм Ради протестувальниками

Нардепи екстрено покинули парламент підземними ходами через штурм Ради протестувальниками
Читать на русском

Учасники протесту загрожують прорватися до приміщення парламенту.

Народні депутати України негайно покинули будівлю Верховної Ради. Для евакуації вони користувалися підземними тунелями під парламентом. Про це APnews повідомляє з посиланням на журналіста телеканалу НАШ, який перебуває в парламенті.

За його словами, поки ФОП намагаються прорватися до Верховної Ради, депутати швидко закінчили пленарне засідання і втекли з будівлі. Причому, за словами журналіста, нардепам на це знадобилося лише 10 хвилин.

Тож ФОПи, які чекають на депутатів під стінами парламенту, навряд чи побачать народних обранців. Також вони не побачать нардепів у разі прориву протестувальників до Верховної Ради, про що заявляли організатори протесту.

Зазначимо, що нардеп Юрій Камельчук заявив, що нардепи не користувалися підземними ходами, щоби втекти з парламенту. Більшість парламентаріїв покинули будівлю через вихід, спрямований у бік Кабміну. Основними виходами з парламенту депутати скористатися не могли, бо зачинили двері співробітники охорони.

Раніше APnews повідомляв, що ФОП поставили ультиматум парламенту і погрожують не розходитися. Протестувальники "дали 15 хвилин", щоб хтось із Ради вступив із ними у діалог.

Новини партнерів

У Києві Porshe, в якому сиділа скандальна блогерка, збив кур'єра на моноколісі, постраждалому дали 500 грн
Рада підвищила ліміт на посилки з-за кордону до 150 євро та заборонила міжнародне пересилання тютюну та алкоголю

Найпопулярніше за тиждень