Нардеп Потураєв заявив, що якщо хтось із нардепів помре, то його замінять за списком

Нардеп Потураєв заявив, що якщо хтось із нардепів помре, то його замінять за списком
Читать на русском

Микита Потураєв вважає, що всі перехворіють коронавірусом.

Якщо хтось із народних депутатів помре від коронавірусу, то їх замінять наступні за списком. Про це народний депутат парламентської фракції "Слуга народу" Микита Потураєв заявив в інтерв'ю 24 каналу.

При цьому він вказав, що якщо почнеться реалізація так званих ланцюгів зараження, то перехворіє весь парламент. Крім того, Потураєв нагадав, що всі депутати, які контактували з нардепом Сергієм Шаховим, зробили експрес-тести на коронавірус і вони показали негативний результат.

"Ну перехворіємо. Що там хворіти, Господи? Повернемося до праці. Ну, хтось, можливо, помре. У всіх списки є. Список зрушиться, хтось прийде новий", - заявив Потураєв.

Як повідомляв APNEWS раніше, народний депутат Сергій Шахов, який перший у Київській області захворів на коронавірус, заявив, що його родичка теж заразилась. Пізніше він уточнив, що зараження зафіксували у його дружини.

Нагадаємо, що народний депутат Сергій Шахов підтвердив, що одна з лабораторій виявила у нього коронавірус після поїздки в Європу. При цьому він зазначив, що заразився вже в Україні.

Новини партнерів

У Бердянську священники борються з коронавірусом "святою водою" та молитвами. Відео
У Київській області зафіксовано третій випадок зараження коронавірусом

Найпопулярніше за тиждень