Нардеп Кузьміних заявив, що не ховається від НАБУ

Нардеп Кузьміних заявив, що не ховається від НАБУ
Читать на русском

Адвокат і сам нардеп запевнили, що не отримували повістку.

Народний депутат Сергій Кузьміних, якого затримали під час отримання хабара у 558 тисяч гривень, заявив, що не ховається від слідства. Це сталося після того, як НАБУ оголосило його у розшук.

Про це APnews повідомляє із посиланням на Facebook-сторінку парламентаря.

"Я, Кузьміних Сергій, з подивом дізнався з інтернету про мій розшук, в який мене подало НАБУ. Шановні детективи, я не ховаюся і не маю такого наміру. Дивлячись на інформаційний тиск, офіційно повідомляю про готовність брати участь у всіх процесуальних діях", - заявив Кузьміних.

Також він наголосив, що ні сам, ні його адвокат не отримали повістку. Більше того, адвокат Лариса Криворучко "щодня надає інформацію на електронну адресу НАБУ".

"Всі наші контакти працівникам НАБУ відомі. Повторююсь і наголошую, готові брати повну участь у всіх процесуальних діях і найбільше зацікавлені розповісти, що сталося, і відстоювати свою позицію в суді", - додав Кузьміних.

Нагадаємо, напередодні APnews повідомляв, що НАБУ оголосило у розшук нардепа Сергія Кузьміних. У відомстві заявили, що парламентар ховається від слідства та не з'являється вдома.

Новини партнерів

В Кремлі допустили можливість зустрічі Путіна та Зеленського
Ердоган заявив, що Зеленський погодився зустрітися з Путіним у Туреччині

Найпопулярніше за тиждень