Нардеп Гончаренко простреленим прапором України спровокував скандал в ПАРЄ - відео

Нардеп Гончаренко простреленим прапором України спровокував скандал в ПАРЄ - відео
Читать на русском

Хендрік Дамс кілька разів зробив зауваження українському нардепу, але Олексій Гончаренко не відреагував

Голова Парламентської асамблеї ради Європи Хендрік Дамс перервав виступ народного депутата від "Європейської солідарності" Олексія Гончаренка і пригрозив йому дисциплінарними санкціями через прострелений прапор. Про це повідомляє APnews з посиланням на заяву нардепа.

За його словами, в ПАРЄ обговорювали стратегічні пріоритети Асамблеї.

"Я вирішив нагадати про те, що в проекті доповіді чомусь немає ні слова про територіальну цілісність і суверенність держав-членів Ради Європи, про мирне вирішення конфліктів в Європі. І це в той час, коли в Європі, на сході України триває війна! Я показав прапор України з дірками від російських куль. Прапор бійця, який воював на Донбасі. і після цього президент ПАРЄ Хендрік Дамс зупинив мій виступ і пригрозив дисциплінарними санкціями!" - розповів Гончаренко.

Варто відзначити, що Гончаренко зробили кілька попереджень перед тим, як вимкнути мікрофон. У свою чергу український нардеп почав сперечатися з главою ПАРЄ.

Як раніше повідомляв APnews, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що "ПАРЄ давно зламалася". Так він відреагував на новину про те, що Парламентська асамблея Ради Європи прийняла рішення підтвердити повноваження російської делегації без обмежень.

Новини партнерів

На Чернігівщині загинув підліток, який спробував зробити селфі на даху потяга
В Києві водій маршрутки порушив карантин і влаштував бійку з поліцією

Найпопулярніше за тиждень