Нардеп Гончаренко цитатою з пісні запропонував Зеленському повернутися в "Вечірній квартал"

Нардеп Гончаренко цитатою з пісні запропонував Зеленському повернутися в "Вечірній квартал"
Ексклюзив
Читать на русском

Олексій Гончаренко вважає, що "латати дірки" в бюджеті потрібно не коштом освіти і культури, а "затягуючи пояс" чиновникам

Президенту Володимиру Зеленському запропонували покинути свій пост, якщо він втомився. Про це повідомляє APnews з посиланням на виступ народного депутата від "Європейської солідарності" у Верховній Раді в понеділок, 13 квітня.

За його словами, "латати дірки" в бюджеті потрібно не коштом освіти і культури, а "затягуючи пояс" парламентаріям, уряду і Офісу президента.

"Давайте "затягувати паски" все разом. Верховна Рада - мінус, Кабінет міністрів - мінус, силовики - мінус, а ось культуру, освіту, місцеві проекти і бюджети максимально зберегти", - заявив Гончаренко.

При цьому він згадав обіцянку Зеленського урізати зарплати всім чиновникам до 10 мінімальних зарплат

"І як завжди збрехав. Тому що обмежимо, але максимум один-два місяці, а наш законопроект передбачає обмеження зарплат до кінця року. Тому що вийде, що до карантину отримували сотні тисяч гривень, потім два місяці - 47 тисяч, а потім знову сотні тисяч в місяць. Це соціальна справедливість, скажіть, будь ласка? ", - обурюється нардеп.

Також політик нагадав президенту про його кар'єрі в шоу-бізнесі.

"У тому ж зверненні Зеленський сказав: "Я втомився". Знаєте, в цьому ключі хочу звернутися до пана президента від себе і мільйонів своїх співвітчизників цитатою сучасних класиків: "Якщо ти від життя від своєї втомився, може бути повернешся у свій "Вечірній квартал"?, - емоційно завершив свою промову Гончаренко.

В ексклюзивному коментарі APnews Гончаренко зазначив, що країна в поганому стані не тільки з об'єктивних причин, але й через погане управління державними справами.

"Від президента залежить дуже багато чого. Країна знаходиться в жахливому стані частково через об'єктивні причини, а частково через абсолютно ідіотське управління нею - така собі шутократія. Зеленському краще повертатися туди, де у нього виходило, а саме в "Вечірній квартал" , поки не пізно, бо ще трохи і його в "Вечірній квартал" не візьмуть", - зазначив нардеп

Як раніше повідомляв APnews, народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко розкритикував заяву президента Володимира Зеленського про винагороду за вакцину від коронавірусу.

Новини партнерів

Депутати розблокували підписання закону про ринок землі
Винуватцями в пожежах в Чорнобилі могли бути сталкери

Найпопулярніше за тиждень