Нардеп Гео Лерос отримав підозру

Нардеп Гео Лерос отримав підозру
Читать на русском

За словами Лероса, він не знає, за що саме йому вручили підозру.

Народному депутату Гео Леросу вручили підозру прямо у дворі будинку, де він мешкає. На місці присутні ГБР та ГПУ.

Про це повідомив сам нардеп на сторінці у Facebook. Пише APnews.

За словами Лероса, він поки що не знає, за що саме йому вручили підозру. Він став виправдовуватись ніби проти нього сфабриковано багато справ і вже за традицією звинуватив у всьому Зеленського.

"Інша думка" в державі Зеленського стає небезпечно для життя у свободі. Трансформація Зеленського на Лукашенка відбувається дуже швидко", - написав Лерос.

Нардеп Гео Лерос отримав підозру

У коментарі "Страна" Лерос повідомив, що ГБР викликають його на допит, а генпрокуратура вручила підозру. Як припускає депутат, це пов'язано з інцидентом у Раді, коли він показав президентові середній палець.

Пізніше він підтвердив цю інформацію на особистій сторінці у соцмережі. Але, як відомо, нардепа ще підозрюють в отриманні хабара та організації замаху на самого себе.

Нардеп Гео Лерос отримав підозру

Примітно, що ще вчора підозру депутату було просто нікому підписати.

Раніше APnews повідомляв, Гео Лерос повідомив, що виявив під своєю машиною пристрій для стеження. Він упевнений, що "жучок" встановив офіс президента за допомогою спецслужб за вказівкою президента України Володимира Зеленського.

Гео Лерос досить скандальний нардеп. Він увійшов до складу Ради у складі "Слуги народу". І в березні 2020-го року він почав конфліктувати з президентом і його командою.

А минулого року його виключили фракції "Слуга народу", після чого Лерос пообіцяв, що напише заяву на Зеленського, який назвав його хабарником. А пізніше заявив, що Зеленський перетворюється в Лукашенка і зазначив, що "вся фракція" Слуг народу "виявилася великим шматком лайна".

Новини партнерів

Перелом черепа та забій головного мозку - у Києві продюсера групи KAZKA побив знайомий
Житель Миколаєва у суді вимагає заборонити перевірку COVID-сертифікатів та виплатити йому 1000000 грн компенсації

Найпопулярніше за тиждень