"Напрацювався": Зеленський заявив, що на державу працювати складно, дешево і невигідно

"Напрацювався": Зеленський заявив, що на державу працювати складно, дешево і невигідно
Читать на русском

Свої слова президент пояснив тим, що в процесі державної служби у людини руйнується репутація.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вже "напрацювався" і взагалі працювати на державу "дешево і невигідно".

Про це президент заявив під час міжнародної конференції "Ялтинська європейська стратегія" (YES), відповідаючи на питання, передає APnews.

Так, під час форуму до Зеленського звернувся Артем Шаіпов, глава Асоціації українців-випускників провідних університетів світу, яка обʼєднує понад три тисячі осіб, які навчалися в кращих вишах світу.

Шаіпов розповів, що ще два роки тому Асоціація направила Зеленському лист з пропозицією співпраці, щоб допомогти з кадрами, з людьми, які хотіли б працювати на українську державу, але відповіді так і не отримали.

"Спробуйте зараз. Там на Банкову не все доходить. Чесно", — відповів глава держави.

"Я не просто за те, щоб такі люди працювали. Я вам чесно скажу: хотів би, щоб замість нас працювали. Тому що ми всі вже напрацювалися, якщо чесно", — додав Зеленський.

При цьому він попередив Шаіпова, що на державу працювати "складно, дешево і невигідно", адже репутація в процесі руйнується.

"Працювати на державу, в моєму розумінні, без гучних слів, складно і дешево, невигідно. Вся репутація, яка у вас була до цього, вона завдяки деяким людям, змінюється, на жаль. І за все це ти отримуєш колись, в історії скажуть "так все-таки, напевно, не брехав, нормальний був чоловік", максимум. Це я назвав максимум", — заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, як повідомляв APnews, Зеленський відповів, як змінилася його думка про Путіна за два роки.

Новини партнерів

Оргазм від нежиті і борода, що захищає від бійок. Названі всі переможці Шнобелівської премії-2021
"Таран на своєму місці": в Кабміні прокоментували можливу відставку міністра оборони

Найпопулярніше за тиждень