Напад на генконсульство Росії у Львові: затримали мешканця Горлівки

Напад на генконсульство Росії у Львові: затримали мешканця Горлівки
Читать на русском

Як зазначив секретар РНБО, чоловік керувався особистими мотивами.

Невідомий чоловік, який нещодавно у Львові кинув пляшку коктейлю Молотова в огорожу генконсульства Росії, з окупованої території України. Він діяв з особистих мотивів та не має відношення до будь-яких громадських рухів.

Про це APnews повідомляє з посиланням на заяву прессекретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова.

За його словами, чоловік керувався особистими мотивами. Встановлено, що він є мешканцем Горлівки. Наразі його затримано.

"У Львові сталася певна подія, коли суміш кидали у бік установи, яка має відношення до РФ. Наші всі служби дуже швидко відпрацювали це питання. Людина, яка це робила, не має відношення до якогось руху, це людина з окупованих територій, безпосередньо з міста Горлівки, його затримано, з ним відпрацьовують", - повідомив Данілов.

Також секретар Ради безпеки додав, що всі силові служби України відпрацьовують запобігання дестабілізації ситуації в Україні.

Раніше APnews повідомляв, що у Львові невідомий кинув пляшку з легкозаймистою рідиною в паркан Генерального консульства Росії. Внаслідок цього ніхто не постраждав, як і саме дипломатичне представництво. У свою чергу правоохоронці встановлюють обставини події та проводять першочергові слідчі дії.

Новини партнерів

Сюрпризи Овнів, чарівність Левів та гроші Стрільців: гороскоп на 31 грудня для кожного знака зодіаку
У зоопарку Флориди застрелили тигра вимираючого виду через прибиральника, який вирішив засунути руку в клітку

Найпопулярніше за тиждень