Терези марнотрати та фартові Риби: Фінансовий гороскоп на тиждень з 10 по 16 січня 2022 року для кожного знака зодіаку

Терези марнотрати та фартові Риби: Фінансовий гороскоп на тиждень з 10 по 16 січня 2022 року для кожного знака зодіаку
Читать на русском

Зірки вказують на те, що багатьом знакам зодіаку слід звернути увагу на своє фінансове становище цього тижня. Завдяки порадам від астролога у вас є можливість примножити доходи та залучити у своє життя грошовий успіх.

Овен

21 березня — 19 квітня

Овнам потрібно почати цей тиждень максимально активно. Зірки будуть дуже прихильними до представників вогняного знаку зодіаку. З четверга до неділі краще уникати імпульсивних покупок і зосередити свою увагу на накопиченні коштів.

Телець

20 квітня — 20 травня

Тельцям потрібно цього тижня позбутися від негативних думок, позитивний настрій допоможе примножити фінансові доходи. Намагайтеся всі справи вирішувати без поспіху і поетапно. Починаючи з 14 січня, потрібно мудро вкладати гроші, оскільки починається не простий період ретроградного Меркурія.

Близнюки

21 травня — 20 червня

Близнюків чекає дуже динамічний тиждень. Вам доведеться добре попрацювати. Часу на відпочинок буде дуже мало, але зірки обіцяють, що у вас вистачить енергії для вирішення всіх справ. З 10 по 14 січня вам потрібно відповідально поставитися до виконання своїх трудових обов'язків, є шанс припуститися помилки через неуважність. З понеділка до середи сприятливий період для запланованих покупок.

Рак

21 червня — 22 липня

Для Раків поточний тиждень принесе зміни у фінансовій та професійній сферах. Зірки пророкують, що вам можуть надійти вигідні ділові пропозиції, постарайтеся не відмовлятися від них. Уникайте незапланованих покупок.

Лев

23 липня — 22 серпня

Леви цього тижня можуть змінити роботу на ту, яка завжди подобалася. Вам потрібно навчитися правильно загадувати бажання. Якщо у вас буде конкретний план дій, ви зможете примножити свої фінансові прибутки та накопичити значну суму грошей.

Терези

23 вересня — 22 жовтня

У Терезів цього тижня виникне бажання порадувати себе дорогими покупками. Зірки радять займатися шопінгом до 13 січня. Сприятливий період для накопичень, у вас з'явиться можливість відкласти круглу суму грошей. У роботі та справах краще не покладатися на випадок.

Скорпіон

23 жовтня — 21 листопада

Скорпіонам цього тижня краще уникати проєктів, які можуть бути пов'язані з ризиками. Вам доведеться старанно працювати та не сподіватися на удачу. Розраховуйте лише на власні сили. Уникайте укладання договорів із людьми, яким не довіряєте.

Стрілець

22 листопада — 21 грудня

Цього тижня Стрільцям найкраще позбутися від непотрібних речей та звільнити місце для нових. Сприятливий період для саморозвитку, у вас буде багато роботи, яка значно збільшить ваші фінансові доходи. Також корисно зайнятися вивченням біографій успішних людей. Намагайтеся не оминати поради від близьких людей.

Козеріг

22 грудня — 20 січня

Козорогам на цьому тижні треба проявити активність. У гонитві за фінансовим успіхом зірки радять витрачати гроші тільки на щось потрібне та важливе. Усі важливі покупки краще планувати заздалегідь, а ось спонтанних краще уникати.

Водолій

21 січня — 18 лютого

Цього тижня Водоліям краще утриматись від дорогих незапланованих покупок. Намагайтеся не приймати фінансові рішення поспіхом. Залишайтеся холоднокровними та не показуйте нікому своїх емоцій, недоброзичливці можуть використовувати ваші емоції проти вас.

Риби

19 лютого — 20 березня

Зірки передбачають, що представники водяного знаку зодіаку будуть щасливими цього тижня. У вас будуть нові можливості для додаткового фінансового заробітку. У розв'язанні фінансових питань вам може знадобитися порада від близьких людей. У неділю краще утриматися від будь-яких покупок.

Читайте також:
Кого Тигр щедро винагородить: Фінансовий гороскоп на 2022 рік

Новини партнерів

Американський фігурист ЛеДюк, який є відкритим геєм, стане першим небінарним спортсменом на зимовій Олімпіаді
"Ковідну" тисячу зможуть отримати неповнолітні вакциновані українці – ОП

Найпопулярніше за тиждень