Найбільший в світі оператор літаків-гігантів тимчасово скасує більшість рейсів

Найбільший в світі оператор літаків-гігантів тимчасово скасує більшість рейсів
Читать на русском

Після отримання запитів про необхідність повернення мандрівників в компанії залишити деякі рейси

Авіакомпанія Emirates оголосила про тимчасове скасовування всіх пасажирських рейсів з 25 березня. Про це повідомляє ресурс avianews

Відзначається, що рейси вантажних літаків Boeing 777 триватимуть для забезпечення постачання товарів, в тому числі медичних.

"Авіакомпанія продовжувала виконувати пасажирські рейси якомога довше, щоб дозволити мандрівником дістатися додому на тлі зростаючого числа заборон, обмежень і блокад по всьому світу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що після отримання запитів про необхідність повернення мандрівників в компанії залишити деякі рейси - до Великобританії, Швейцарії, Гонконг, Таїланд, Малайзію, Філіппіни, Японію, Сінгапур, Південну Корею, Австралію, Південно-Африканську Республіку, США і Канаду.

За словами глави авіакомпанії Ахмеда бін Саїд Аль-Мактума, відновити польоти можна буде після того, як країни знову відкриють свої кордони. При цьому Emirates не має наміру звільняти персонал, але знизить зарплату на 25-50% на найближчі три місяці.

"Ми хочемо уникнути скорочення штату. Коли попит на польоти повернеться, ми хочемо мати можливість швидко відновити рейси", - зазначив Аль-Мактум.

Варто відзначити, що Emirates є найбільшим у світі оператором лайнерів-гігантів Airbus A380. Крім того, в їх розпорядженні знаходяться далекомагістральні літаки Boeing 777.

Новини партнерів

Справа MH17: суд запросив у прокуратури супутникові знімки США з ракетою
Близько 4 тисяч медиків в Іспанії підхопили Covid-19

Найпопулярніше за тиждень