Надія Савченко йде працювати до ДБР, щоб перемогти корупцію

Надія Савченко йде працювати до ДБР, щоб перемогти корупцію
Читать на русском

Кожен українець може зробити свій внесок у боротьбу з корупцією. Для цього йому варто лише віддати свій голос за потрібного кандидата на посаду члена Набради ДБР, вважає Надія Савченко.

Екс-нардеп Надія Савченко анонсувала свою участь у відбірковому конкурсі на посаду члена Громадського контролю Державного бюро розслідувань. Про це повідомляє APnews з посиланням на Facebook політика.

«Нарешті Державне бюро розслідувань змогло запустити конкурсне голосування за членів Ради громадського контролю при ДБР, після того, як попередні переможці конкурсу їх не влаштували через те, що були незалежними від зовнішнього впливу», - заявила Надія Савченко.

Однак на цей раз, - вважає політик, - українці самі можуть взяти участь в боротьбі з корупцією, проголосувавши за потрібного кандидата до Наглядової ради ДБР.

«За посиланням, починаючи з 00:00 год 1 грудня (сьогодні вночі) і закінчуючи 00:00 год 2-го грудня (протягом доби) ви можете проголосувати за мою кандидатуру і, також, вибрати ще чотирьох інших кандидатів», - заявила Надія Савченко.

Серед інших кандидатів у члени Наглядової ради політик згадала Артема Захарова (№12), Дениса Колесникова (№18), Дениса Анікіна (№01), Каміля Кирпичева (№20), Сергія Стременовського (№41), Ярослава Романенко (№34) і Ігоря Черезова (№56).

Як проголосувати за потрібного кандидата?

Для того, щоб взяти участь в голосуванні вам треба буде за допомогою підказок, які ви знайдете в інтернеті, зробити свій електронний цифровий підпис і перейти за відповідним посиланням.

Раніше APnews повідомляв, Савченко про Лещенко та Найєма: чому в соросята вибирають таких моральних виродків.

Новини партнерів

У центрі Києва тисячі ФОПів перекрили вулиці і вимагають скасувати карантин. Фото
В Україні різко зросла добова кількість хворих COVID-19

Найпопулярніше за тиждень