НАБУ оголосило главу ОАСК Вовка в розшук за підозрою в "захопленні влади"

НАБУ оголосило главу ОАСК Вовка в розшук за підозрою в "захопленні влади"
Читать на русском

Відзначається, що суддя Вовк регулярно ігнорує повістки на допит.

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук голову Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка. Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу НАБУ.

Зазначається, що Павло Вовк підозрюється у зловживанні впливом, створенні злочинної організації, метою якої було захоплення влади та ухвалення замовних рішень та регулярно ігнорує повістки на допит.

«У зв'язку з систематичним ігноруванням повісток від органу досудового розслідування і слідчого судді, а також неявкою для участі у допиті та інших процесуальних дій, Національне антикорупційне бюро України розшукує підозрюваного», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що НАБУ вже подавало у розшук голову ОАСК Павла Вовка 11 серпня. Тоді в розшук також оголосили Володимира Калеберду, Ігоря Качура, Миколу Сіроша, Ігоря Погрибніченко, Олексія Огурцова та Сергія Остапця. Їх підозрювали у створенні злочинної організації та захопленні влади.

Тоді Вовк заявив, що не переховується від НАБУ та знаходиться в Україні.

Варто зазначити, що 22 жовтня Вовк та його адвокат не з'явилися на засідання до Вищого антикорупційного суду, на якому йому мали обрати запобіжний захід. 29 жовтня керівник ОАСК вдруге не з'явився до суду і ВАКС вчергове відклав засідання на 5 листопада.

Як повідомляв APnews раніше, суддя Вовк зобов’язав зняти підозру з судді Вовка за скаргою адвоката Зайця.

Новини партнерів

Побачити "Камп Ноу" і програти: прогноз на матч ЛЧ "Барселона" - "Динамо"
"Укрпошта" в розпал пандемії закупить алкотестерів на 571000 гривень

Найпопулярніше за тиждень