На Вінничині чоловік у медичній масці та з пластиковим пістолетом пограбував магазин

На Вінничині чоловік у медичній масці та з пластиковим пістолетом пограбував магазин
Читать на русском

Чоловіка затримали співробітники КОРДу.

На Вінничині чоловік з пластиковим пістолетом у руках пограбував магазин мобільних телефонів. Його затримав спецпідрозділ КОРД. Про це APnews пише з посиланням на поліцію області.

Пограбування сталося у смт Крижопіль Тульчинського району. Там 21 січня невідомий чоловік у медичній масці, погрожуючи пістолетом продавцю магазину, забрав її особистий та робочий мобільні телефони, а також два телефона з вітрини.

"22 січня працівники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з місцевими колегами та бійцями спецпідрозділу КОРД затримали 52-річного розбійника, який, озброївшись предметом, схожим на пістолет, здійснив напад на магазин мобільного зв’язку в смт Крижопіль Тульчинського району", - йдеться у повідомленні поліції.

Зазначається, що один з телефонів чоловік одразу подарував знайомій, ще один - продав на ринку. Решту, разом з одягом, у якому був під час вчинення злочину, зловмисник сховав на території залізничного вокзалу. Перевірка встановила, що пістолет був небойовим.

Грабіжником виявився 52-річний місцевий житель, раніше судимий за майнові злочини. У вчиненому зловмисник зізнався та розповів про обставини вчинення злочину.

За скоєне чоловіку загрожує до 4-х років позбавлення волі.

Як повідомляв APnews раніше, у церкві під Черкасами священик застукав школярів на гарячому.

Новини партнерів

Рада дозволила іноземним військовим увійти до України
Борги "Барселони" перевищили мільярд євро

Найпопулярніше за тиждень