На Вінниччині авто з чоловіком та дитиною розірвало на частини через вантажівку

На Вінниччині авто з чоловіком та дитиною розірвало на частини через вантажівку
Читать на русском

Ще одного пасажира Mercedes - 17-річного підлітка з переломом гомілки було госпіталізовано в травматологічне відділення районної лікарні.

У Вінницькій області в ДТП загинув чоловік з 15-річним сином. Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу поліції.

«25 липня в дорожній аварії, що сталася в Гайсинському районі загинув водій автомобіля Mercedes і його 15-річний син. Ще один неповнолітній пасажир легковика з переломом гомілки госпіталізований до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Трагічний інцидент стався біля с. Зятківці. За попередньою інформацією слідства, 45-річний киянин під час обгону, не вибравши безпечну швидкість і дистанцію, допустив зіткнення з вантажним автомобілем «САЗ 3517».

В результаті аварії водій легковика та його неповнолітній син від отриманих ушкоджень загинули на місці пригоди. Ще одного пасажира Mercedes - 17-річного підлітка з переломом гомілки було госпіталізовано в травматологічне відділення районної лікарні

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель декількох осіб).

На Вінниччині авто з чоловіком та дитиною розірвало на частини через вантажівку

Раніше APnews повідомляв, в Києві велосипедисту розірвало голову об камінь: його штовхнули під вантажівку.

Новини партнерів

У Чернігові масажистка випадково вбила пацієнтку, їй повідомили про підозру
Стало відомо, чому літак "Бєлавіа" подав сигнал лиха над РФ

Найпопулярніше за тиждень