На Сумщині 12-річного хлопчика на смерть засипало землею

На Сумщині 12-річного хлопчика на смерть засипало землею
Читать на русском

Загиблий хлопчик збирав з другом металолом

Трагічний випадок трапився на Сумщині. 12-річного хлопчика засипало землею, він помер.

Про це повідомляє APnews із посиланням на прес-центр ДСНС в області.

Інцидент стався 20 листопада об 11:02 у місті Лебедин на вулиці Тараса Шевченка.

"На місце виклику прибуло відділення п'ятої Державної пожежно-рятувальної частини. На одній зі сторін котловану рятувальники побачили фрагмент каптуру, що виглядав на поверхню. Вони оперативно приступили до відкопування ґрунту і на глибині близько 30 см натрапили на хлопчика 2009 року народження, без ознак життя дістали на поверхню та передали працівникам екстреної медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Лікарі намагалися реанімувати хлопчика, але безрезультатно. Загиблий хлопчик з другом збирали металолом на території одного з підприємств, коли сталася трагедія.

"Виїздом на місце події попередньо встановлено, що двоє хлопчиків 12 та 13 років збирали металолом на території колишнього заводу. Через зсув одного з них опинився під завалом", - пояснили правоохоронці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України з позначкою "Нещасний випадок".

Як раніше повідомляв APnews, у польському місті Глівіце, Сілезьке воєводство, сталася трагедія з 33-річним українцем – під час виконання робіт у глибокому котловані його живцем засипало землею. Рятувальники не встигли врятувати чоловіка.

Новини партнерів

Президент Зеленський під крики "Ганьба" вшанував пам'ять загиблих на Майдані (відео)
Саакашвілі припинив голодування: лікарка розповіла про його стан

Найпопулярніше за тиждень