На роботу в суд повернулася суддя часів Януковича

На роботу в суд повернулася суддя часів Януковича
Читать на русском

Верховний суд ще в березні скасував рішення про звільнення Царевич.

Суддя Оксана Царевич повернулася на роботу до Печерського районного суду Києва. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний сайт суду.

Тепер Царевич можна знайти в списку суддів, правда поки у неї відсутня власний кабінет. Суддя повернулася на роботу після того як в березні цього року Верховний Суд скасував указ Президента про звільнення Оксани Царевич з посади судді.

Нагадаємо, що Царевич звільнили за порушення присяги при винесенні рішень проти активістів євромайдан. Відповідне рішення в 2016-му році спочатку схвалив Вища рада юстиції, а після цього відповідний указ підписав тодішній президент Петро Порошенко.

У той же час вже в 2020-му році Шевченківський районний суд Києва визнав екс-суддю Печерського райсуду Оксану Царевич невинною у справі про незаконне позбавлення водійських прав активістів Автомайдану "за недоведеністю складу злочину".

Раніше APnews повідомляв, що Апеляційний суд знову перейменував проспект в Києві на честь Бандери. Також рішення про перейменування повернули в силу ще для чотирьох вулиць і проспектів.

Новини партнерів

В Донецькій області п'яний чоловік зґвалтував 14-річного хлопчика
Поліцейським хочуть дозволити застосовувати електрошокери: прилад спочатку перевірять на собі

Найпопулярніше за тиждень