На проміжних виборах в Раду ЦВК зареєструвала 45 кандидатів

На проміжних виборах в Раду ЦВК зареєструвала 45 кандидатів
Читать на русском

Проміжні вибори пройдуть в двох одномандатних округах.

На проміжних виборах до Верховної Ради Центрвиборчком зареєстрував 45 кандидатів у двох одномандатних округах. Про це APnews повідомляє з посиланням на офіційний ЦВК.

Таким чином Центральна виборча комісія завершила процес реєстрації кандидатів у Черкаській і Херсонській областях. Так, тільки на останньому засіданні комісія зареєструвала 13 кандидатів.

У підсумку претендувати на депутатське крісло в окрузі №184 у Херсонській області будуть 19 кандидатів. Серед них на останньому засіданні зареєстрували Дмитра Васильєва, Юрія Колихаєва, Сергія Андрійовича Козиря, Геннадія Борисовича Лагуту, Геннадія Васильовича Лагуту як самовисуванців, а також Олександра Пономарьова від партії "Блок опозиційних сил".

У свою чергу в окрузі №197 у Черкаській області зареєстрували 26 кандидатів. В рамках останнього засідання цей список поповнили Юлія Гершун, Владислав Володимирович Голуб, В'ячеслав Володимирович Голуб і Іван Степанець (як самовисуванці), а також Тамара Звягінцева від "Української політичної партії "Християнський рух", Владислав Пильник від партії "Могутня Україна" і Сергій Чередниченко від партії "Партія Антона Яценка".

Раніше APnews повідомляв, що в Харкові зареєстрували вже сім кандидатів на пост мера. При цьому одному з претендентів відмовили в реєстрації.

Новини партнерів

У Польщі вантажівка на смерть збила українця, який наносив розмітку на дорозі
У Грузії Саакашвілі звинуватили в підготовці держперевороту

Найпопулярніше за тиждень