На Прикарпатті жорстоко вбили 25-річного ветерана АТО

На Прикарпатті жорстоко вбили 25-річного ветерана АТО
Читать на русском

Чоловікові завдали один удар ножем в груди.

В Івано-Франківській області 25-річного ветерана АТО і ООС вбили ножем. Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-службу поліції в Івано-Франківській області.

Як повідомили правоохоронці, вони отримали повідомлення про чоловіка, який отримав тілесні ушкодження. Виявилося, що конфлікт між потерпілим і зловмисником стався біля одного із закладів торгівлі.

Своєю чергою "Суспільне" повідомило, що потерпілим виявився 25-річний учасник бойових дій на Донбасі Василь Попадич. Поліцію і швидку йому викликав товариш, який бачив момент нападу.

"Кривдник під час конфлікту наніс потерпілому ножове поранення. Через кілька годин чоловік від отриманих травм помер в лікарні. Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника і затримали його в процесуальному порядку. За скоєне фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі", - повідомили в поліції.

Відзначається, що у загиблого бійця залишилися бабуся, мати і брат. Своєю чергою затриманий за напад, як зазначається, в минулому вже був судимий.

Раніше APnews повідомляв, що у Вінницькій області 16-річна дівчинка 30 разів штрикнула ножем маму, а потім вивезла тіло в колодязь.

Новини партнерів

У Путіна підтвердили нормандську зустріч на рівні міністрів
Главу МВФ Крісталіну Георгієву залишили на посаді після скандалу з маніпуляціями рейтингів Doing Business

Найпопулярніше за тиждень