На позачерговому засіданні Ради 4 березня розглянуть звіти силовиків

Фото: засідання Верховної Ради
Читать на русском

Також заслухають звіти антикорупційних органів.

На позачерговому засіданні Верховної ради 4 березня заслухають звіти силових та антикорупційних органів. Про це під час брифінгу сказав спікер парламенту Дмитро Разумков.

"Зараз парламент розглядає законопроект про землю і до закінчення не має права займатися іншими питаннями," - зазначив Разумков.

Спікер парламенту повідомив, що він спілкувався з президентом Володимиром Зеленським, який звернувся до Верховної ради з вимогою скликати позачергове засідання.

"Саме тому є важливі законопроекти і теми, які сьогодні знаходяться на порядку денному суспільства. Тому президент пропонує їх розглянути", - сказав він.

З його слів відомо, що під час засідання звітуватимуть керівництво Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Державного бюро розслідувань України, Національного антикорупційного бюро України та Офісу генерального прокурора.

У той же час він зазначив, що пункт порядку денного "про Кабінет міністрів" - є "досить широким". Разумков впевнений, що в Раді будуть присутні всі члени уряду, які "зможуть відповісти на питання як суспільства, так і народних депутатів".

Як повідомляв APnews раніше, 28 лютого стало відомо, що Верховна Рада України 4 березня збереться на позачергове засідання. Спочатку на цьому засіданні планувалося розглянути питання по Кабміну.

Новини партнерів

Режим Асада у Сирії знищив турецький безпілотник та втратив 2 винищувачі
У Мінську зустрілися керівник ОП Андрій Єрмак та представник Путіна Дмитро Козак

Найпопулярніше за тиждень