На півдні України стартували великі військові навчання за участю США, Канади і Великобританії

На півдні України стартували великі військові навчання за участю США, Канади і Великобританії
Читать на русском

Участь у навчаннях візьмуть до 2000 військових.

На півдні України в Миколаївській області розпочалися міжнародні військові навчання "Козацька Булава-2021". Про це APnews повідомляє з посиланням на прес-центр Генштабу ЗСУ та Сухопутних військ ЗСУ.

Навчання триватимуть 12 днів і завершаться 24 липня, а участь в них візьмуть крім українських також військові з Великобританії, Канади, США та Швеції. В цілому участь у навчаннях візьмуть близько двох тисяч військовослужбовців і понад 300 одиниць військової техніки.

Відзначається, що навчання пройдуть на базі міжвидового центру підготовки військових частин і підрозділів "Широкий Лан". На урочистому відкритті навчань крім представників командування Сухопутних військ ЗСУ були присутні командир 4-го батальйону Королівського полку Шотландії, а також командир операції UNIFIER і інші.

Раніше APnews повідомляв, що в Чорному морі стартували наймасштабніші навчання України і НАТО - Sea Breeze-2021. Також ми повідомляли, що в Україні вперше проходили міжнародні військові навчання з військовими чотирьох країн.

Новини партнерів

"З мене роблять наркомана": нардеп Юрченко вперше прокоментував скандальну ДТП у Львові
Литва запропонує ЄС ввести нові санкції проти Білорусі через наплив нелегалів

Найпопулярніше за тиждень