"На манежі все ті ж": Гейда очолить ДБР найближчим часом

"На манежі все ті ж": Гейда очолить ДБР найближчим часом
Читать на русском

Але це не єдині кадрові перестановки в органі.

У ДБР незабаром очікуються "хитрі" кадрові перестановки. Так, першим заступником директора Бюро, найімовірніше, стане діючий начальник Головного оперативного управління Ігор Гейда.

Про це з посиланням на свої джерела пише адвокат і екс-радник директора ДБР Олег Шрам - повідомляє APnews.

За наявною інформацією, Гейда вже через 1,5 місяця стане повноправним керівником Бюро, приступивши до виконання обов'язків директора після Сухачова. Але це не єдині кадрові перестановки в органі.

Як розповів Олег Шрам, з посади заступника директора ДБР розжалують Олександра Соколова, якого призначать начальником Главку замість Ігоря Гейди. При цьому посаду начальника Головного слідчого управління ДБР найближчим часом повинен зайняти Удовиченко, який очолював патронатну службу звільненого в минулому році директора ДБР Труби.

"Як бачимо, на манежі все ті ж. Отже, ДБР продовжить залишатися в корпоративному управлінні групи людей, що використовують цей правоохоронний орган для задоволення своїх приватних інтересів. З такими тенденціями не здивуюся, якщо незабаром і Труба повернеться в своє крісло", - прокоментував ситуацію адвокат.

Раніше APnews писав, що ДБР раптово затвердило "тимчасові" правила професійної етики своїх працівників.

Новини партнерів

В Одеській області офіційно скасували "регіональну" мову
В Україні на вихідних очікуються сильні морози

Найпопулярніше за тиждень