На Львівщині безхатько проникав у чужі будинки, щоб поїсти і виспатися

На Львівщині безхатько проникав у чужі будинки, щоб поїсти і  виспатися
Читать на русском

За чотири дні безпритульний змінив три помешкання.

У Львівській області чоловік пробирався у чужі будинки, розбиваючи вікна, харчувався там, ночував, а потів тікав. Безпритульного засудили до одного року позбавлення волі за порушення прав на недоторканність житла.

Про це повідомляє APnews з посиланням на відповідне рішення суду від 7 вересня.

Як з'ясувало слідство, чоловік проникав у чужі будинки, розбиваючи вікна. Там він їв залишену їжу, ночував та покидав приміщення до повернення господарів.

За чотири дні безхатченко змінив три помешкання. Засікли його на в останньому, коли господиня будинку раптово повернулася додому. Побачивши незваного гостя, вона одразу викликала поліцію.

Як свідчать матеріали справи, вперше безпритульний розбив вікно і заліз у будинок ще 15 липня 2020 року. Вже 17 липня знайшов друге приміщення. Наступного дня, 18 липня, чоловік проникнув у третій будинок. Переночувавши там, він вирішив залишитися до обіду, однак саме в цей час додому повернулася власниця.

На суді обвинувачений визнав свою провину і заявив про щире каяття.

Однак, зважаючи на той факт, що чоловік раніше вже був судимий, йому призначили покарання у вигляді обмеження волі на один рік. Його відправлять на виправні роботи в один зі спеціальних центрів для злочинців.

Як повідомляв APnews, у Києві безпритульному хрестом відкололи частину голови та кинули на кладовищі.

Новини партнерів

Мало спав і не гуляв з друзями. В Іспанії неповнолітнього любителя відеоігор госпіталізували в лікарню
Генштаб ЗСУ озброївся реактивною системою «Верба»

Найпопулярніше за тиждень