На Кіровоградщині через борги застрелився хлопець, який повернувся з армії

На Кіровоградщині через борги застрелився хлопець, який повернувся з армії
Читать на русском

"Я вже тиждень не сплю. Не можу нічого нормально сприймати. Їде дах. Це все через нього", - перед самогубством заявив хлопець.

У Кіровоградській області через борги застрелився хлопець, який нещодавно повернувся з армії. Про це повідомляє APnews з посиланням на "Надзвичайні новини".

Трагічний інцидент стався 18 квітня. Перед смертю 20-річний юнак залишив записку і записав відео, де заявив, що збирається накласти на себе руки через борги. Зокрема, він повідомив, що його колишній товариш по службі змусив його взяти кредити на суму 25 тисяч гривень.

Гроші той йому так і не віддав.

«Я вже тиждень не сплю. Не можу нічого нормально сприймати. Їде дах. Це все через нього. Він понад три місяці не повертає мені гроші. Виманив понад 20 тисяч. З кожним разом все більше і більше вимагає. Від безвиході позичав йому. Тому що погрожував не віддати попередній борг», - розповів солдат запасу.

Взявши в руки саморобну гвинтівку, хлопець скоїв фатальний постріл в голову. За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження ("Доведення до самогубства").

Раніше APnews повідомляв, під Запоріжжям на АЕС застрелилася жінка-військовослужбовець.

Новини партнерів

Туреччина закривається на локдаун майже на три тижні через COVID-19
У Києві зійшов з рейок новий трамвай, - відео

Найпопулярніше за тиждень